30.8.15

YOGA AKADEMY ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.-YILMAZ PARLAR

PARLAR MEDYA  
YOGA AKADEMY ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
YOGA AKADEMY ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR.

Yoga Akademy kurucusu Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde Yoga Akademy tarafından düzenlenen, her ay bir ilimizde “Uluslararası Yoga festivali” ve her hafta cumartesi günü İstanbul Merkezde “Türkiye Ulusal yoga festivali” gerçekleştiriliyor.

Türkiye’de 60 civarında franchise sistemiyle şubesi olan Yoga Akademy bu haftada yine festivalin coşkusunu yaşadı.

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf yönetiminde ve önderliğinde Mecidiyeköy. Puro Filo Arkası, Merkez Yoga Akademy’de her cumartesi günü saat 12 00’den itibaren gerçekleşen, bilimsel temellere dayalı orijinal yoga sistemi tekniklerinin uygulandığı, Türkiye’nin her bir bölgesinden gelen yoga üyeleri ve hocaları ile yapılan yogada yine çok sayıda katılımcı sağlıklı beden, sağlıklı zihin, öz güven öz saygı neşe içinde festival geçirdiler.

24-27 Eylül 2015 tarihleri arasında  İzmir Gümüldür Denizatı Hotel’de tekrarlanacak olan  Uluslar arası festival günün gündemindeydi.


Başkaları yararına hizmet görevini üstlenen bundan büyük keyif ve zevk olan Yoga Hocaların doğru yolda oldukları günden güne artan yeni yogacıları zihin ve beden olarak hazırladıklarını mutluluklarını yüzüstüne çıkardıklarına bir kere daha şahit oluyoruz.  

Çıkılan yoga yolculuğunda  kalbini göz yapan gözüyle göremedikleri farkına varamadıklarını başarmanın sırlarını elde etmenin mutluluğunu, yaşadılar.

Yoga Akademy merkezi duygulara, bedene, görselliğe hitap eden İnsan içini okşayan renkdeki duvarlarla kaplı, çiçeklerle, ışıklı güzel panolarla, dekoratif mumlar ile süslenmiş görsel, işitsel, duyusal hijnenik tüm etmenli- motifli geniş hareket alanlı havadar salona sahip.
Cıvıl cıvıl ve tüm yaşam alanı olan görsel dünya ortamında baharda özgürce uçuşan beyaz kelebekler gibi hareketlerini yapan ortam özelliğinde.
Yukardan bakıldığında papatya tarlasını andıran, Yoga Akademy yogacıların uyguladıkları sade yalın yoga vasıtasıyla ve sağladığı artılarıyla yüzlerinden mutluluk tebessümleri eksik olmuyor.
Program sonrası ilerleyen gelişim sağlayan eğitmen hocalar yine Üstatları Akif Manaf eşliğinde ileri derecedeki hayretlere düşüren hareketleri son derece kolaylıkla ve keyifle serbest çalışma olarak icra ediyorlar.
Tüm çalışmalar sonrası gün, 24-27 Eylül 2015 tarihleri arasında  İzmir Gümüldür Denizatı Hotel’de tekrarlanacak olan Uluslar arası festival gününün sürpriz programını  hazırlırlayan ilgili heyetin yaptığı özel toplantıyla sonlandı.  

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder