2.12.15

SUN LİFE TUZLA -ÖZLEM TÜRKMEN HABERİ


PARLAR MEDYA  
SUN LİFE TUZLA
SUN LİFE TUZLA ‘

Butik Site de Özlenen Huzur ve Yaşamı Sunan Proje  SUN LİFE TUZLA
Sizlerde çok katlı binalardan sıkıldınız mı . Otel’e gelmişsiniz izlenimi veren her katta onlarca kapının olduğu projelerin size göre olmadığını mı düşünüyorsunuz . Eski komşulukların olmamasından, kimsenin onlarca katlı binalar arasında birbirini tanımamasından mı yakınıyorsunuz.


O zaman buyurun, Tuzla Sun Life’a .. Kesinlikle doğru yerdesiniz!!
1+1 Dairelerin olmadığı, daha çok ailelerin yer alacağı bu özel projede sizlerde yerinizi almak için acele edin.
2+1 , 3+1 ve 3+1 Dubleks gibi farklı daire seçenekleri ile Tuzla Sun Life’da hayat bambaşka ..
İstanbul’un her geçen gün yükselen değerlerinden biri olan Tuzla’da, Yılmaz İnşaat tarafından hazırlanan Sun Life’da yaşanılacak bir hayat sizi bekliyor. Pazar günleri evden çıkıp sahilde yürüyüş yapabileceğiniz evinizde, oturup deniz manzarası eşliğinde çayınızı yudumlayacağınız balkonunuzda , evinizin hemen altında yer alan hobi bahçelerinde, kendi yetiştirdiğiniz domatesleri sofranıza getirmenin ayrıcalığını yakalayacaksınız. Çocuklarınızın güvenliğini ve emniyetini de düşünmenize hiç gerek kalmayacak, sitemizde bulunan profesyonel güvenliğimiz sayesinde sitenin bahçesinde gönül rahatlığı ile oynayabilecekler. Binanın girişinde yer alan fitness center, sauna , yazın ve kışın keyifle yüzmenizi sağlayacak havuzumuz ile de formda kalmanıza da yardımcı olacaktır.



Yılmaz İnşaat Kimdir ?


Proje  ve Taahhüt işlerinde sektörde adından sıkça söz ettiren Yılmaz İnşaat , bundan sonra Konut Projelerine de girmeye hazırlanıyor. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı ile emin adımlarla ilerliyor. İlk Projesi Tuzla’da inşaa edilen ‘’ Mira Evleri ‘’ ‘den sonra, yine Tuzla’da Sunlife ‘ın inşasına başlayan şirket hakkında daha detaylı bilgi için ; www.yi.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder